Archive

Tags

Αφιέρωμα στην make up artist Έλλη Θεοδωρίδου


H make up artist Έλλη Θεοδωρίδου είναι μία από τις νέες, ταλαντούχες, αναδυόμενες επαγγελματίες της χώρας μας. Μόλις 23 ετών γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κοζάνη. Ασχολήθηκε με τον πρωταθλητισμό έντεκα χρόνια και έχει πάρει το Πανελλήνιο βραβείο στο taekwondo. Εργάζεται ως αισθητικός και makeup artist στο κομμωτήριο που διατηρεί η μητέρας της στην Κοζάνη, ενώ παράλληλα σπουδάζει κομμωτική.

Η πρώτη της επαφή με την τέχνη του body painting, ήταν το διάστημα που βρισκόταν στη σχολή, όπου το διδάχθηκαν στα πλαίσια της ύλης. Σε αντίθεση με τους συμφοιτητές της, η Έλλη ενθουσιάστηκε. Δημιουργώντας το πρώτο της face painting μέσα στην τάξη ένιωσε ότι βρήκε τον δρόμο της!

Με το face painting ασχολείται

από το 2014 οπότε και

τελείωσε την σχολή αισθητικής. Εξασκούμενη πειραματικά πάνω στους φίλους της, βελτιώθηκε, και με την πάροδο του χρόνου άρχισαν να ανοίγουν πολλές πόρτες. Έκανε μακιγιάζ για θεατρικές παραστάσεις, video clip, όπως και special effects. Η εμπειρία που της έμεινε αξέχαστη είναι το μακιγιάζ μοντέλων σε σεμινάριο των Tony and Guy στη L'oreal.

Αγαπάει το face painting και το δουλεύει περισσότερο συγκριτικά με το body painting αν και νιώθει πως το δεύτερο την περιορίζει λιγότερο και επεκτείνει την φαντασία της στο μέγιστο. Στόχος της το επόμενο διάστημα είναι να το δουλέψει εξίσου και να εξασκηθεί περισσότερο σε αυτό.

Της αρέσει ιδιαίτερα να δημιουργεί super ήρωες π.χ marvel, DC, creepy χαρακτήρες από κινηματογράφο, χαρακτήρες Disney ή και παραμυθιών. Γενικότερα της αρέσει το φανταστικό και έχει μια μικρή αδυναμία στα special effects.

Δεν έχει σκεφτεί να βάψει κάποιο συγκεκριμένο διάσημο πρόσωπο, έχει σκεφτεί όμως ότι θα ήταν ωραία εμπειρία να βάψει για το your Face sounds familiar όπου βρίσκονται πολλοί καταξιωμένοι καλλιτέχνες έτοιμοι να μεταμορφωθούν ολοκληρωτικά.

Όσον αφορά τα πράγματα στην χώρα μας, έχει παρατηρήσει οτι η Ελλάδα έχει πάρα πολλά ταλέντα, είτε αυτοδίδακτα, είτε με σπουδές στο ενεργητικό τους, κάτι που την χαροποιεί ιδιαίτερα. Σίγουρα η οικονομική κρίση έχει επηρεάσει την τέχνη. Παρ'όλα αυτά διοργανώνονται συνεχώς φεστιβάλ, εκθέσεις, παρουσιάσεις και events, αποκλειστικά για το face & body painting και είναι ενθαρρυντικό για τις εποχές που διανύουμε.

Μας λέει ότι είναι ένας άνθρωπος που δεν ήξερε να ζωγραφίζει ούτε δέντρο στο σχολείο. Η ζωγραφική στο χαρτί δεν σχετίζεται με αυτήν στο πρόσωπο. Πρέπει να δοκιμάσεις πριν πεις στον εαυτό σου ''εγώ δεν μπορώ να το κάνω...''. Για την ίδια, το παν είναι η φαντασία, η όρεξη για δουλειά και γενικότερα να είσαι "open minded".

Είναι δεδομένο ότι στο πρώτο μακιγιάζ θα αποτύχεις ,ακόμα και στο δέκατο. Το πείσμα είναι αυτό που θα σε αναδείξει και η μοναδικότητα που θα βγάλεις στη δουλειά σου. ''Μην τα παρατάτε για κανένα λόγο...''

"Θέλω να δώσω τα συγχαρητήρια μου στην σελίδα Face & Body painting of Greece γιατί χάρη σε σας αναδεικνύονται παιδιά που είναι στην αφάνεια και έχουν τρομερό ταλέντο."

Τελειώνοντας θέλουμε να ευχαριστήσουμε πολύ για τα καλά λόγια αυτό το ιδιαιτέρως ταλαντούχα πλάσμα,να της ευχηθούμε καλή εξέλιξη,καλή σταδιοδρομία και επιτυχία σε όλους του τους στόχους!

Για εκείνη και για όλους εμάς του υπόλοιπους Keep going..!!!

Για τους τρόπους επικοινωνίας με τη mua Έλλη Θεοδωρίδου επισκεφτείτε την gallery του site.

#ΈλληΘεοδωρίδου #bodypaint #facepaint #makeupartist

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon